top of page
Borge05_mindre.jpg

FÅ DETALJENE PÅ PLASS!

Drømmer du om en varm og hyggelig stue? Eller kanskje et svalt og behagelig soverom?

Mange har behov for hjelp til å skape helhet i interiøret sitt, og få de siste detaljene på plass.

ELLA på stell hjelper deg med å forme et lunt og koselig hjem. Det kan for eksempel være bistand til plassering av kunst og bilder. Enkle fargeforslag. Eller å få inn puter, pledd, miljøbelysning, grønne planter og interiørdetaljer. Med utgangspunkt i eksisterende interiør.

Det handler om den ”siste finishen”, som gjør at du føler deg hjemme og at hjemmet gjenspeiler din stil og personlighet.

 

 

Eksempel på pakkeløsning

Innrede:

Vi avtaler et tidspunkt for befaring og en liten prat. Deretter jobber vi med å finne forslag til konkrete produkter. Vi lager en handleliste og hjelper med å innrede når dere har handlet. Du får hjelp med å sette opp interiørdetaljer, plassering av miljøbelysning og skape en helhet i interiøret.

Denne pakken passer fint til et stort rom, for eksempel til en stue eller mindre detaljer i flere rom.

 

Ta kontakt for et uforpliktende befaring

Handle & innrede:
Med denne pakken tar vi på oss hele jobben, med alt fra å finne forslag, handle og få alt på plass til slutt. Vi avtaler et tidspunkt for befaring og en liten prat. Deretter jobber vi med å finne forslag til konkrete produkter som vi presenterer for dere. ELLA på stell hjelper med å handle det vi er blitt enige om og innrede interiørdetaljer, plassering av miljøbelysning og skaper en helhet i interiøret.

Ta kontakt for et uforpliktende befaring

 

Prisene justeres ut fra størrelse på prosjekt. Send oss gjerne en mail med beskrivelse av hva du ønsker hjelp til, så kan vi gi deg et pristilbud.

Har du behov for ytterligere hjelp eller prosjekthåndtering? 

bottom of page